Codemine Media AB

Support

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna

Nej. Ingen kan någonsin garantera eller lova dig att du kommer att hamna längst upp på Google. Vi använder oss av metoder för att placera dig så högt som möjligt, och med tiden kan du komma att hamna ännu längre upp.

Ja! Föreställ dig själv att du letar efter något på Google. Det är inte ofta man går till sida två eller inte tre heller för den delen. Studier visar att man dem flesta personer som gör en sökning aldrig går till sida 2 eller längre.

Vi kan tydligt se skillnader och ökningar i trafik hos de flesta av våra kunder inom kort tid. Men kom ihåg, SEO-optimering är långsiktig process och är inget som sker över en natt. 
Man kommer att göra många justeringar och förbättringar under tiden som vi samarbetar med dig.

När du väljer oss som samarbetspartner skapar vi en landningssida (minisida) till dig. Denna sidan är ett summering av dina tjänster eller produkter och fungerar som en besöksmagnet på Google. Landningssidan länkar i sin tur besökarna till din primära hemsida.

Detta är för att vi inte ska behöva modifiera din redan existerande hemsida. Har du ingen hemsida får du ändå en landningssida som du kan använda som en hemsida.

Ja – Du kan göra hur mycket ändringar du vill under tiden som du samarbetar med oss. Du blir dock tvungen till att kontakta oss med de ändringar du önskar göra, så gör vi de nödvändiga ändringarna inom kort.

Fick du inte svar på dina frågor?

Om svaret som du letade efter inte fanns med bland dem mest vanliga frågorna kan du kontakta oss istället. 

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss!

Om svaret som du letade efter inte fanns med bland dem mest vanliga frågorna kan du kontakta oss istället.

Skicka ett mejl!

Vi kontaktar dig så snart som möljigt.